King James verkoopt wederom meeste jerseys

Door

Brooklyn Nets v Miami Heat

Kampioenen zijn populair. Geen wonder dus dat LeBron James van alle spelers in de NBA de meeste truitjes verkoopt en de Miami Heat op één staan bij de teams. Het meest opvallende is echter dat Tim Duncan de top 15 voor het eerst sinds 2007 binnen komt.

King James leidt de lijst van meest verkochte jerseys sinds het binnenhalen van zijn tweede titel in juni vorig jaar. Kevin Durant springt twee plaatsen omhoog en staat nu, jawel, tweede. Hij lijkt echt de eeuwige nummer twee. Kobe Bryant zakt daardoor naar drie en Derrick Rose naar vier. Stephen Curry klimt één plek en vervolledigt de top vijf.

 

 

De jerseys van de Miami Heat volgen het succes van James. De Heat prijken ook sinds juni op nummer één bij de teams. De LA Lakers mogen het dan slecht doen, ze staan nog steeds tweede. De Chicago Bulls vervolledigen de top drie, voor de OKC Thunder en New York Knicks.

Het meest opvallende is echter de terugkeer van Tim Duncan. Die stond het laatst in de top 15 van de lijst van meest verkochte truitjes in 2007. Zeven jaar later is The Big Fundamental dus opnieuw erg populair!

Meest verkochte speler-jerseys:

 1. LeBron James
 2. Kevin Durant
 3. Kobe Bryant
 4. Derrick Rose
 5. Stephen Curry
 6. Carmelo Anthony
 7. Dwyane Wade
 8. Chris Paul
 9. Kyrie Irving
 10. James Harden
 11. Blake Griffin
 12. Russell Westbrook
 13. Rajon Rondo
 14. Tim Duncan
 15. Paul George

Meest verkochte team-jerseys:

 1. Miami Heat
 2. LA Lakers
 3. Chicago Bulls
 4. OKC Thunder
 5. NY Knicks
 6. Boston Celtics
 7. Brooklyn Nets
 8. GS Warriors
 9. SA Spurs
 10. LA Clippers

Foto’s: Getty Images

Ook leuk om te lezen