Royals, AL Central

Kansas City Royals domineren stemming All-Star Game

Door

World Series - San Francisco Giants v Kansas City Royals - Game Six

Fans van de Kansas City Royals weten het internet te vinden. Mocht de 2015 MLB All-Star Game (14 juli) vandaag plaatsvinden in Cincinnati, dan speelt de American League met acht spelers van de Royals in de basis. Mike Trout van de Los Angeles Angels is de enige niet-Royal met de meeste stemmen op zijn positie.

Het is enigszins lachwekkend dat tweede honkman Omar Infante, en zijn .213 on-base percentage, op dit moment meer stemmen ontvangt dan Jason Kipnis van de Cleveland Indians en Jose Altuve van de Houston Astros. En waar zijn Miguel Cabrera, Josh Donaldson en Nelson Cruz? Royals-manager Ned Yost: “If you don’t like it, vote.

MadBum vs. All-Royals
In de wandelgangen worden er al grappen gemaakt. Wanneer de American League met een all-Royals lineup verschijnt, dan kan National League-manager Bruce Bochy niet anders dan de bal uit handen nemen van Max Scherzer en te beginnen met Madison Bumgarner op de heuvel. De plaaggeest voor de Royals in de 2014 World Series.

Feit blijft wel dat de All-Star Game een belangrijke rol speelt voor het thuisvoordeel in de World Series. Een team vol met Royals-spelers bepaalt dan of de kampioen van de American League drie of vier wedstrijden krijgt in hun eigen ballpark.

Er kan nog tot 2 juli gestemd worden op de website van de MLB.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen