Kaner’s spin-o-rama assist trekt massale aandacht

Door

 

De spin-o-rama no look back-handed pass waarmee Patrick Kane Marian Hossa dinsdagavond in staat stelde om de Chicago Blackhawks naast de Anaheim Ducks te brengen, trok de aandacht van de complete NHL, zo leek het. De mailbox van Kaner stroomde op woensdag in ieder geval over met enthousiaste reacties.

Maar van de vele SMS’jes die hij kreeg van vrienden, journalisten, fans en collega’s, was er eentje extra-speciaal. Dat was die van voormalige Hawk en Hall-of-Famer Denis Savard. ,,Het betekent echt iets als je een compliment krijgt van iemand als hij”, bekende Kane, die dit seizoen fitter en scherper oogt dan te voren. Bovendien doet #88 het (volgens velen verrassend) goed op zien nieuwe positie van  center.

Wat Savard Kane dan wel had meegegeven? ,,Ik heb hem ge-SMS-t dat ik geniet van de manier waarop hij nu speelt”, adus Savard. ,,Finally you get it done. Je speelt fantastisch, hou dit vast. Goed gedaan dinsdagavond.”

Omdat het toch al de avond van Kaner was, rondde hij bovendien de laatste shootout scorend af, waardoor de Blackhawks de Ducks versloegen met 3-2.

 

Bekijk hier de spin-o-rama no look back-handed pass van Patrick Kane op Marian Hossa:

 

Ook leuk om te lezen