Jones neemt schuld Super Bowl zitplaatsen op zich

Door

In zijn eerste publieke commentaar sinds het Super Bowl-zitjesfiasco zei Jerry Jones, eigenaar van de Dallas Cowboys, dat hij medeverantwoordelijk voor wat gebeurde met een paar honderd fans.

Enkele uren voor de Super Bowl tussen de Green Bay Packers en de Pittsburgh Steelers kondigde de NFL aan dat 1250 tijdelijke zitjes niet veilig waren.

800 toeschouwers kregen een nieuw zitje maar 400 fans moesten de wedstrijd bekijken op standplaatsen rond het stadion.

,, Ik, samen met de NFL, neem mijn verantwoordelijkheid op voor het zitjesprobleem en andere dingen die moeten veranderen inzake de problemen met de zitplaatsen,” zei Jones.

,,Het informeren van de fans die betrokken waren, daar nemen we onze verantwoordelijkheid voor. Je kijkt altijd naar zaken die beter moeten. We zullen er zeker voor zorgen dat alles omtrent de zitjes beter wordt.”

Maar Jones was ook duidelijk over het grootste probleem in Cowboys Stadium.

Een bedrijf, Seating Solutions, slaagde er niet in om op tijd de tijdelijke zitjes te installeren. Een ander bedrijf werd gevraagd de taak over te nemen maar dat lukte niet.

De NFL kondigde aan dat zo’n 2000 fans het geld voor hun ticket terugkrijgen of een ticket zullen krijgen voor een Super Bowl naar keuze.

Toeschouwers die buiten het stadion moesten toekijken krijgen een gratis ticket voor de Super Bowl van volgend jaar in Indianapolis plus 2400 dollar, of een ticket voor een Super Bowl naar keuze en een plaats in een hotel.

Foto: upload.wikimedia.org

Ook leuk om te lezen