John Cena is terug, Nikki Bella maanden uit de roulatie, Mr. McMahon komt naar RAW

Door

John Cena ActieJohn Cena stond vannacht voor het eerst sinds WWE Hell in a Cell in de ring. In Madison Square Garden nam de vijftienvoudig WWE World Heavyweight Champion het op tegen United States Champion Alberto Del Rio, de man die de United States Title tijdens WWE Hell in a Cell won van Cena. De afgelopen twee maanden was Cena afwezig vanwege de opnames van American Grit.

Nikki Bella maanden uit de roulatie
Nikki Bella is nog zeker een aantal maanden uit de roulatie vanwege een nekblessure. De tweevoudig WWE Divas Champion is momenteel aan het revalideren. De kans is aanwezig dat de nekkwetsuur een verhaallijn is voor de realityshow Total Divas, vergelijkbaar met haar ‘carrière beëindigende’ ‘scheenbeenblessure’ van een aantal jaren geleden.

Mr. McMahon komt naar RAW
CEO & Bestuursvoorzitter van WWE Vince McMahon geeft maandag opnieuw acte de présence tijdens Monday Night RAW in Brooklyn. De 70-jarige flamboyante zakenman incasseerde twee weken geleden een Superman Punch van Roman Reigns. De keuze om Mr. McMahon terug te laten keren is vanwege de teruglopende kijkcijfers van RAW in de Verenigde Staten.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen