Jets zien Moss als serieuze optie

Door

Randy Moss wisselde speelde vorig seizoen voor maar liefst drie teams. Hij begon als een New England Patriot, keerde terug naar de Minnesota Vikings waar hij ooit debuteerde en eindigde het seizoen als een Tennessee Titan.

Volgend seizoen keert hij misschien terug naar de AFC East. Niet als een Patriot, het team waarbij hij het all-time record zette voor touchdowns in één seizoen (23), maar als een New York Jet.

De Jets zijn geinteresseerd in Moss vanwege de onzekerheid over het huidige receiver corps. Braylon Edwards en Santonio Holmes zijn allebei free agents en dankzij de lockout hebben de Jets nog niet kunnen proberen om de twee te binden.

Dat zou financieel ook wel eens onhaalbaar kunnen zijn, waardoor een relatief goedkopere veteraan als Moss aantrekelijk zou worden voor de ploeg van Rex Ryan. De reputatie van Moss zal Ryan niet afschrikken; ook Holmes werd bij de Steelers weggestuurd in verband met gedragsproblemen, maar werd door Ryan met open armen ontvangen.

In de zoektocht naar een optie op de receiver positie zijn de Jets daarom dus uitgekomen bij Moss, een oude bekende.

De Wide Receiver trad in zijn tijd bij New England vaak aan tegen de Jets en vocht zowel op als buiten het veld interessante duels uit met cornerback Darrelle Revis. Nu worden de twee mogelijk ploeggenoten.

Moss heeft in het verleden bewezen op zijn best te zijn als hij iets te bewijzen heeft. Een terugkeer naar de divisie waarin de Patriots uitkomen, die hem vorig jaar overbodig achtten, zou de 34-jarige Moss nog wel eens tot een mooi laatste hoofdstuk van een roemruchte carriere kunnen drijven.

Foto: patsblog.projo.com

Ook leuk om te lezen