Hulk Hogan in de ring?

Door

WM30_04062014_1026_dogHulk Hogan wil nog één keer in de ring stappen voor een match. Dat heeft de 61-jarige WWE Hall of Famer gezegd in een interview met de Orlando Sentinel.

WrestleMania 31
De Hulkster vertelde dat hij de ambitie heeft om tijdens WrestleMania 31 in de ring te stappen met John Cena. De kans dat Hogan ook daadwerkelijk in actie komt in Levi’s Stadium lijkt klein. “Vince McMahon (CEO) en Triple H (Executive Vice President, Talent and Live Events) zien het niet zitten dat ik terugkeer in de ring” aldus Hogan. “Maar ik blijf iedereen vertellen dat het mijn doel is om nog één keer in de ring te stappen. Ik ben sinds kort pijnvrij en wil heel graag een bijdrage leveren.” Hogan heeft de laatste jaren meerdere operaties aan zijn rug en knieën ondergaan.

SS_08172014hmm_0116Grandpa
Het afgelopen (SummerSlam) weekend zocht Hogan, tijdens een paneldiscussie, de confrontatie met de legendarische ‘Stone Cold’ Steve Austin. Hogan claimde een grotere ster te zijn (geweest) dan Austin. Een aantal dagen later vertelde The Hulkster aan TMZ.com dat Brock Lesnar te ver was gedaan tijdens Monday Night Raw. Lesnar noemde hem tijdens de live uitzending “grandpa”. Dat stond volgens Hogan niet in het script. In beide gevallen probeerde Hogan een WWE-verhaallijn te creëren die tot een confrontatie op tv zou kunnen leiden. Zowel Austin als Lesnar namen niet de moeite om een reactie te geven op de uitspraken van de meester-manipulator.

Sting
WCW icoon Sting vertelde in een interview met Orlando Sentinel dat hij bij WrestleMania 31 in actie wil komen tegen The Undertaker. Als dat niet haalbaar is wil de ‘The Franchise of WCW’ het opnemen tegen Triple H. Sting is één van de weinige main event performers die (nog) nooit in een WWE-ring heeft gestaan.

© 2014 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen