Hagelin helpt Rangers langs Lightning

Door

Tampa Bay Lightning v New York Rangers

De New York Rangers hebben goede zaken gedaan met een 1-5 overwinning in eigen huis tegen de Tampa Bay Lightning. Een vroeg doelpunt van Carl Hagelin bezorgde de Rangers een vroege voorsprong, die niet meer weggegeven werd.

In de eerste periode had het echter zomaar anders kunnen lopen, want de Lightning waren beter in de eerste periode. Toch stond er een 0-2 stand op het bord na een doelpunt van Ryan Callahan. In het restant van de wedstrijd kwam de overwinning voor de Rangers niet meer in gevaar. Carl Hagelin was met 2 doelpunten en een assist zeer belangrijk.

De Pittsburgh Penguins wisten zich niet te revancheren voor de nederlaag tegen New Jersey van gisteren. Ook in Pittsburgh gingen de Penguins met 3-1 onderuit tegen de New Jersey Devils. David Clarkson was de belangrijkste man met twee doelpunten voor de Devils.

De Boston Bruins zagen tegen de Buffalo Sabres Brad Marchand, Daniel Paille en Shawn Thornton terugkeren in de lineup en dat resulteerde in een 3-1 overwinning. Marchand opende de score, waarna Patrice Bergeron en Milan Lucic in de derde periode de overwinning veilig stelden.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen