‘Grap’ Welker misbruikt door eigenaren NFL

Door

Wes Welker, wide receiver van de New England Patriots, zei dat hij teleurgesteld was dat de eigenaars uitspraken van hem hadden gebruikt over de lockout in de rechtbank, omdat hij ze zei als grap.

Welker had een gratis kamp georganiseerd voor kinderen in Oklahoma City in April, en hij grapte dat ze beter iedere week een lockout zouden doen.

,,Ik zei dat als grap en toch gebruiken ze het in een rechtbank,” zei Welker vrijdag. ,,Ik ben toch een beetje ontgoocheld. Het is ontmoedigend dat ze het gebruiken in een rechtbank, en dat je het dan nog overal ziet opduiken enzo. Je moet echt uitkijken wat je zegt, of het nu om te lachen is of niet.”

Welker gaf ook zijn visie op de uitspraken van Patriots’ eigenaar Robert Kraft, die aantoonde dat de lockout nu op een punt staat waar er fans kunnen worden kwijt geraakt. ,,Ik ben zelf een fan, en als je het nu bekijkt ziet het er echt dom uit,” zei Welker. ,,Je ziet miljonairs en miljardairs die ruzie maken over geld. Ik denk niet dat de gemiddelde fan daar iets van wil horen. We kunnen echt fans verliezen.”

De receiver zit in het laatste jaar van zijn contract en werd gevraagd of hij een verlenging wil tegen het einde van het seizoen. ,,Dat hangt ervan af. Hoe dan ook, nu zit het wel goed,” zei Welker. ,,Ik wil enkel spelen. Als het voor of na het einde is, maakt niet uit. Ik zal goed spelen en alles rond me laten opklaren.”

Foto: www.patriotsgab.com

 

Ook leuk om te lezen