Goodell: ‘Super Bowl sowieso in Indianapolis’

Door

NFL commissaris Roger Goodell verwacht dat hij naar de Super Bowl zal kunnen kijken in Indianapolis en hij hoopt dat het in februari zal zijn. Goodell beantwoorde wat vragen van abonnees van de Colts over een mogelijk nieuw schema tot een bepaalde einddatum van de lockout. De fans vroegen zich wel af de Super Bowl wel zal gespeeld worden op 5 februari.

,,Ik blijf erbij dat we een afspraak hebben gemaakt met de stad Indianapolis,” zei de commissaris. ,,We kijken er naar uit om hier te zijn. We kijken ernaar uit om in Indianapolis te spelen en we staan achter die beslissing.”

De organisatoren van de Super Bowl zeiden maanden geleden al dat mocht de wedstrijd niet doorgaan, iets wat nog nooit gebeurde, Indianapolis enkele jaren later wel een Super Bowl zou krijgen. New Orleans heeft die in 2013 en New York in 2014, dus zou 2015 voor Indy zijn.

Afgevaardigden van de NFL hebben de organisatoren gevraagd om twee weekenden vrij te houden voor de Super Bowl, 5 en 12 februari.

De liga zou ook de vrije week tussen de conference championships en de Super Bowl kunnen schrappen en het is zelfs mogelijk dat de bye weeks zorgen voor nog een extra week. Als dat klopt, dan kan de NFL drie wedstrijden goedmaken als het seizoen niet op tijd start.

Goodell denkt wel dat de tijd van belang is en zegt dat hij zo vlug mogelijk een deal wil, een gedachte gedeeld met Colts’ eigenaar Jim Irsay. ,,Een derde van de eigenaars is aanwezig in de stad, laten we wegstappen van het gerecht en samen een arbeidsovereenkomst vinden dat dit oplost tot in 2019,” zei Irsay op twitter.

Foto: www.easyturf.com

 

Ook leuk om te lezen