De glazen bo(w)l van SportAmerika: 10 voorspellingen

Door

Naar het debuut van welke rookie kijken jullie het meest uit?

Richard: Leonard Fournette, Jacksonville Jaguars. Hij is zeer getalenteerd, maar de vraag is of de offensive line hem genoeg kan helpen. In elk geval zal hij vaak de bal krijgen, dus dat geeft hem de edge over andere rookies zoals Mike Williams (Chargers) en Christian McCaffrey (Carolina).

Pieter: Mitchell Trubisky. Er is zoveel heisa geweest om zijn draft, hij heeft heel mooie dingen laten zien in de voorbereiding en ik ben wel benieuwd of hij het echt in zich heeft.

Chris: DeShone Kizer. Is hij er klaar voor? Hebben de Cleveland Browns eindelijk een quarterback? Zouden ze eindelijk kunnen beginnen met het bouwen van een enigszins acceptabel team? Of gaat het in Cleveland weer over welke quarterback er bij moet komen volgend jaar?

Merlijn: Myles Garrett, de monsterlijke verdediger van de Cleveland Browns.

Justin: DeShone Kizer. De Browns zijn al zo lang op zoek en deze jongen liet in de voorbereiding hele leuke dingen zien, ik ben oprecht benieuwd of de hype gerechtvaardigd is.

Jules: Christian McCaffrey. Leukste speler om naar te kijken denk ik.

Angelo: –

Wouter: Christian McCaffrey. Bij de meest top draft picks weet je wat je kan verwachten. Bij hem weet je straks niet wat je ziet.

Ook leuk om te lezen