De glazen bo(w)l van SportAmerika: 10 voorspellingen

Door

Wie pakt dit jaar de titel van Comeback Player of the Year?

Richard: Marshawn Lynch. De Raiders hebben een sterk team, een goede O-line en Beast Mode gaat daar van profiteren. Ik kan niet wachten om Lynch weer op het veld te zien, in zijn Oakland.

Pieter: Marshawn Lynch kon wel eens heel leuke dingen gaan laten zien in Oakland. Ik denk dat er nog wel één stuntseizoen in zit voor hem.

Chris: Marshawn Lynch. In de AFC Championship game krijgt hij van coach Jack del Rio in Foxborough de bal op de 1-yard line met minder dan een minuut op de klok en rent hij zijn ploeg met een touchdown naar de Super Bowl.

Merlijn: J.J. Watt. Hij speelde vorig seizoen maar drie wedstrijden wegens blessureleed, maar gaat zich dit jaar herpakken.

Justin: Het makkelijke antwoord is J.J. Watt, maar waar ik heel erg op hoop is Keenan Allen. Die heeft zoveel pech gehad bij de Chargers en ik hoop dat hij als fitte receiver het seizoen kan volmaken met 100+ catches en vele touchdowns.

Jules: JJ Watt. De man was tussen 2012 en 2015 niet te stoppen. Hij heeft nu een jaar kunnen herstellen. Ik denk dat hij dit jaar ook zijn 4e defensive player of the year award wint.

Angelo: Jay Cutler. Volledig hersteld van een scheur in het kraakbeen van zijn schouder, toch niet met pensioen gegaan om analist te worden en weer samen met coach Adam Gase. Drie ingrediënten voor een wonderseizoen waar hij de Dolphins naar maar liefst 11 wins weet te gooien. Zijn drie receivers, Stills, Parker en Landry weten alle drie de Pro Bowl te behalen vanwege Cutler zijn vorm.

Wouter: J.J. Watt. Al zou ik het ook niet erg vinden als Jamaal Charles of Adrian Peterson het nog blijken te kunnen.

Ook leuk om te lezen