De glazen bo(w)l van SportAmerika: 10 voorspellingen

Door

Gaat we dit jaar Colin Kaepernick nog ergens in actie zien?

Richard: Ik hoop het. Het slaat nergens op dat sommige teams niet eens met Kaepernick om de tafel hebben gezeten, want er zijn nogal wat teams met problemen op de QB-positie (Jets, Browns, Jaguars). Bizar dat één zo’n statement zoveel impact heeft in Amerika, want Kaepernick heeft het talent.

Pieter: In Green Bay. Na de bye week. Hij is één van de weinige quarterbacks die Green Bay structureel wist te verslaan, dus dat laten ze echt niet nog een keer gebeuren. Inlijven dus. Ook hebben ze in Green Bay de hele consternatie rond zijn politiek activisme niet meegekregen, want dat zien ze over twee jaar pas op TV daar.

Chris: Ja. Kaepernick is nu al beter dan sommige starters en gaat zijn kans krijgen. Ik verwacht in Jacksonville, waar hij een goede opvolger van Bortles zou zijn.

Merlijn: Nee, we kunnen Colin Kaepernick wel afschrijven als quarterback. Zijn persoonlijke protest om sociale misstanden in de VS aan de kaak te stellen, schrikt veel teams af. Zonde dat zo’n quarterback aan het verpieteren is.

Justin: Nee, daarvoor had hij nu al een job moeten hebben. Als zelfs Scott Tolzien het seizoen opent dan acht ik de kans klein dat Kaepernick ergens nog een kans gaat krijgen.

Jules: Ja. Nu is er teveel heisa rond een team als ze Kaepernick zouden tekenen. Als straks het seizoen bezig is en een startende quarterback raakt geblesseerd/verliest zijn plek dan creëert dat al zo veel pers dat ze de Kaepernick dialoog er nog wel bij kunnen hebben.

Angelo: –

Wouter: Ja, een combinatie van een calamiteit en de druk om te presteren doet een team overstag gaan.

Ook leuk om te lezen