De glazen bo(w)l van SportAmerika: 10 voorspellingen

Door

Welke startende quarterback gaat dit jaar als eerste zijn plek verliezen aan een concurrent?

Richard: Tom Savage, Houston Texans. Niet per se omdat Savage een middelmatige QB is, maar vooral omdat ik veel vertrouwen heb in Deshaun Watson. Ook al is Watson nog maar een rookie, hij weet hoe het is om onder hoge druk te presteren.

Pieter: Aaron Rodgers. Eindelijk gaat iedereen zien dat hij eigenlijk helemaal niet zo goed is en al jarenlang veel te veel geluk heeft gehad. Na de bye week van Green Bay start hij niet meer en zal hij door een zijdeur de NFL roemloos verlaten.

Chris: Blake Bortles. Het is belachelijk dat hij überhaupt nog starter is.

Merlijn: Tom Savage van de Houston Texans.

Justin: Blake Bortles, Mike Glennon en Tyrod Taylor zijn voor mij hier de favorieten. Bortles kreeg al weinig vertrouwen in de voorbereiding, Glennon komt tekort en Taylor is al een tijd niet zo geliefd in Buffalo. Ik gok dat Bortles de eerste is die naar de bank wordt verwezen en dat zijn tijdperk in Jacksonville tot een einde komt.

Jules: Through injury: McCown bij de Jets. Benieuwd of hij het een wedstrijd vol weet te houden.Vinden de Jets prima, alles voor de #1 pick. Vanwege spel: Zou Bortles moeten zijn maar zijn backup (Chad Henne) is net zo slecht. Dus ik denk uiteindelijk Mike Glennon bij de Bears. Er is omhoog getrade voor Trubisky, die een prima preseason had. Glennon heeft nauwelijks wapens om naar te gooien en het publiek daar zou wel eens snel verandering willen zien.

Angelo: –

Wouter: Ik zou eigenlijk Alex Smith willen zeggen als KC een tegenvallend seizoen draait, maar ik denk dat Josh McCown hem voor is.

Ook leuk om te lezen