De glazen bo(w)l van SportAmerika: 10 voorspellingen

Door

Welke play-off deelnemer van vorig jaar gaat in 2017 meer wedstrijden verliezen dan winnen?

Richard: Dolphins. Ik vond het al een mirakel dat ze vorig jaar in de play-offs terecht kwamen en toen hadden ze Tannehill nog. Met Cutler under center kunnen ze in Florida hoogstens van de zon genieten, niet van het spel.

Pieter: Houston. Daar doen ze eigenlijk het omgekeerde van een goed team ontwikkelen. Ze kregen per ongeluk een goed team in een matige divisie, en sindsdien doen ze er alles aan om er zo’n groot mogelijke puinhoop van te maken.

Chris: Dit antwoord kan toch alleen maar Miami zijn? Overachievers vorig jaar en nu al hun startende quarterback kwijt. Dat wordt een jaartje tanken en volgend seizoen nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Merlijn: Detroit Lions.

Justin: De Texans zijn daarvoor de gedoodverfde kandidaat, gezien hun quarterback-situatie. Die divisie is alleen wel zo zwak dat een 8-8 record niet eens gek zou zijn. De Dolphins maken dan misschien wel een betere kans, die hebben vorig jaar boven hun kunnen gespeeld.

Jules: Miami. Het is Jay Cutler mensen, niet Dan Marino die uit retirement is gehaald om de boel te redden. Alle ballen afgeven aan Ajayi gaat ze niet redden. Zelfs in een divisie met de Bills en de Jets.

Angelo: De Atlanta Falcons hebben last van een sterke divisie en de Super Bowl Hangover. Matt Ryan is zonder Shanahan geen schim meer van vorig jaar en vervalt weer in oude fouten. Meer interceptions, minder touchdowns, minder wins en een team dat implodeert.

Wouter: Detroit Lions. Lieten eind vorig seizoen al zijn dat ze niks te zoeken hebben in de play-offs.

Ook leuk om te lezen