De glazen bo(w)l van SportAmerika: 10 voorspellingen

Door

Welke acht teams pakken de winst in de divisie?

Richard: Patriots, Steelers, Texans, Raiders, Cowboys, Packers, Falcons, Seahawks.
De NFC East wordt zeer interessant, omdat naast de Cowboys ook de Eagles en de Giants goede kansen hebben. Uiteindelijk geef ik Dallas het voordeel van de twijfel, ondanks de schorsing van Elliot. De keuze voor de Texans is puur en alleen gebaseerd op de monsterlijke verdediging.

Pieter: Pats, Steelers, Titans, Raiders, Cowboys, Packers, Panthers, Cardinals
Dit wordt eindelijk het jaar voor de Titans. Colts staan al te lang stil, en de Texans zijn ook teruggevallen. De Titans moeten nu profiteren en dat gaan ze ook keurig doen.
In de NFC West worden het de Cardinals. De magie van de Seahawks is wel een beetje voorbij. De Niners en Rams zetten waardeloze teams binnen de lijnen en profiteren voorlopig dus niet, maar de Cardinals gaan dit jaar beter zijn dan de Seahawks.

Chris: Patriots, Steelers, Texans, Raiders, Giants, Packers, Buccaneers, Seahawks.
De meeste divisies hebben of een duidelijke favoriet, of vooral middelmatige teams, waarvan er een de divisie moet winnen (Texans en Bucs). De leukste divisie is eigenlijk de NFC East. De Cowboys verrasten iedereen afgelopen jaar, maar ik verwacht een kleine terugval dit jaar. OBJ vult daardoor niet alleen een hele SportsCenter in zijn eentje, hij bezorgt zijn ploeg ook de divisie.

Merlijn: Patriots, Steelers, Texans, Raiders, Cowboys, Packers, Falcons, Cardinals.
De Oakland Raiders zijn de middelmatigheid volledig ontgroeid. Inmiddels staat er een volwassen team, dat een serieuze play-off contender is geworden, zeker ook door de toevoeging van Marshawn Lynch. Zolang de Raiders Derek Carr fit weten te houden, kan de ploeg uit Oakland hoge ogen gaan gooien.

Justin: Patriots, Steelers, Titans, Chiefs, Cowboys, Vikings, Buccaneers, Seahawks

Jules: Patriots, Steelers, Titans, Chiefs. Giants (go Giants!), Packers, Buccaneers, Seahawks.
De Buccaneers en niet de Superbowl verliezende Falcons. Ik denk dat die klap te hard is aangekomen. Mede door Hard Knocks hoop ik ook heel erg dat de Bucs het halen. Jameis Winston, Gerald McCoy, Doug Martin: te gekke gasten. En de Giants ipv Cowboys. Ik denk (hoop. het is meer hoop) dat Eli een beter jaar heeft. Die verdediging is top. Odell en Marshall (in jaar 1) zijn niet te stoppen. Bij de Cowboys heb je kans op een Zeke schorsing. De hele verdediging is al geschorst geloof ik. En maar eens kijken of Dak Prescott het in jaar 2 weer zo bizar goed kan doen nu teams 16 wedstrijden gametape van hem hebben. Dit is trouwens een absoluut best case scenario voor een Giants fan. Naar alle waarschijnlijkheid is de arm van Eli helemaal op, wordt de Giants offensive line letterlijk vervangen door een zeef omdat die meer kans maakt iets tegen te houden en marcheren de Cowboys met wie dan ook als runningback zo naar de playoffs.

Angelo: Patriots, Steelers, Texans, Raiders, Eagles, Packers, Panthers, Seahawks.
Texans -> Ondanks dat de Tom Savage niet onverdienstelijk speelt, krijgt Deshaun Watson na de bye in week 7 de touwtjes in handen en weet van een 3-3 record naar een 11 – 5 te maken
Eagles –> The Wentzwagon is back on track. In zijn tweede jaar laat hij zien waarom hij vorig in de eerste ronde werd verkozen. In de twee wedstrijden tegen Dak Prescott laat hij zijn hogere draft status gelden en weet hij zich te kronen tot de kroonprins van het quarterbackgilde.

Wouter: Patriots, Steelers, Titans, Raiders, Eagles, Vikings, Panthers, Seahawks.
Titans en Raiders en bij momenten Eagles en Vikings kondigden zich vorig jaar al aan. De Panthers zullen de kroon weer terugveroveren in NFC South. De Falcons kwamen in hun topjaar ‘slechts’ tot 11-5 en gaan een stap terugzetten. De Saints hebben nog steeds geen defensie en de Bucs hebben voorlopig nog een ‘poor man’s Cam Newton’ under center.

Ook leuk om te lezen