Funniest Videos #1: Dirk is Anchorman

Door

SFSV

Het is weer maandag! Dus is het tijd voor ‘SportAmerika’s Funniest Sports Videos’. Ook in 2014 kijken we in deze rubriek elke week terug naar die bijzondere gebeurtenissen. De vijf leukste video’s worden geplaatst en jullie bepalen welke video het grappigst is. Die doet aan het eind van het jaar mee in de verkiezing van grappigste video van het jaar. 

Week #6

1)
De Anchorman 2 publiciteitsmachine weet maar van geen ophouden. Nu doen ook de Dallas Mavericks de film na, met Dirk als Ron Burgundy.

2)
Missouri Tigers coach Gary Pinkel viert de Cotton Bowl winst van zijn team met een dansje in de kleedkamer.

3)
Nick Young probeerde een aantal weken geleden al een keer Kobe Bryant na te doen in de wedstrijd. Nu neemt Swaggy P ook nog eens de volgende stap. Als reporters geen glimp van Bryant krijgen na de wedstrijd, neemt acteur Young het stokje over.

4)
Bij de New York Knicks is de wanhoop nu echt toegeslagen. Desperate times call for desperate measures. J.R. Smith besluit om tijdens een vrije worp de schoenveters van tegenstander Shawn Marion los te maken.

5)
Deze fan van de Philadelphia Eagles was zielsgelukkig met de overwinning van zijn team en het behalen van de play-offs. Je vraagt je dan af hoe hij zich na dit weekend voelde. Als hij huilt zoals hij lacht, moet het op clown Bassie hebben geleken. 

Stem hier:

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world’s leading questionnaire tool.

Ook leuk om te lezen