Funniest Video’s #5: John Cena en Joakim Noah

Door

SFSV

We zijn weer terug met funniest video’s! In deze rubriek kijken we elke week terug naar die bijzondere gebeurtenissen in de Amerikaanse sportwereld. De vijf leukste video’s worden geplaatst en jullie kunnen hieronder praten over de grappige momenten. Deze week onder andere een WWE prank call en Joakim Noah.

Editie #5

1) Joakim Noah vs. Detroit Pistons mascotte
Op het veld was Joakim Noah de baas toen hij een wedstrijdje rock-paper-scissors won van de Detroit Pistons mascotte. Die nam op zijn beurt wraak in de spelerstunnel.

2) 2pac is back!
De Boston Celtics hadden de afgelopen week een speciale gast op de tribune. Niemand minder dan rapper 2pac maakte zijn comeback. Dat de Celtics een gevoel voor humor hebben was hoorbaar tijdens een van de timeouts, toen ‘California Love’ werd gedraaid.

3) Scheidsrechter krijgt klap in het gezicht
IJshockey is een gevaarlijke sport, ook voor scheidsrechter. Deze arme man kreeg een harde klap in het gezicht.

4) Verslaggever vergeet dat hij on-air is
Als tv-verslaggever moet je altijd klaar staan en opletten. Deze man had een goed gesprek blijkbaar met zijn producer over de Rangers en verwachtte niet in beeld te komen.

5) Radio-host doet zich voor als WWE-ster John Cena
Een man mag van zijn vrouw geen professioneel worstelen meer kijken thuis, waarom hij een radiostation inschakelt. Die bellen de vrouw heel vaak om een WWE pay-per-view te bestellen…..

Ook leuk om te lezen