Funniest Videos #4: Pistons mascotte maakt ruzie

Door

SFSV

Het is weer maandag! Dus is het tijd voor ‘SportAmerika’s Funniest Sports Videos’. in deze rubriek kijken we elke week terug naar die bijzondere gebeurtenissen. De vijf leukste video’s worden geplaatst en jullie bepalen welke video het grappigst is. Die doet aan het eind van het jaar mee in de verkiezing van grappigste video van het jaar. Deze week twee keer Robin Lopez en de Detroit Pistons mascotte.

Week #4

1) Detroit Pistons Mascotte vs. de Brooklyn Nets
De spelers van de Brooklyn Nets hadden het de afgelopen week gemunt op de mascotte van de Detroit Pistons. De arme man in het pak moest het vergelden met ‘rake klappen’, maar nam ook wraak op de spelers.

2) Ook Robin Lopez heeft ruzie met Pistons mascotte
De mascotte van de Pistons had het niet makkelijk. Na de spelers van de Brooklyn Nets kreeg hij het nu aan de stok met Robin Lopez van de Portland Trail Blazers. De mascotte had een pruik op en dat vond Lopez niet leuk.

3) Dolphins speler krijgt bal in het gezicht
Dat de NFL een sport is waar je altijd moet blijven kijken naar de bal is afgelopen weekend wel gebleken. Deze Dolphins speler was vergeten dat het spel al was hervat en krijgt de bal vol in het gezicht, wat uiteindelijk leidde tot balverlies.

4) De slechtste reclame ooit!
Het gaat goed in Portland. De Trail Blazers staan bovenaan in het westen en de spelers hebben het naar hun zin, misschien wel iets te veel naar hun zin. De 2 ‘big men’ Aldridge en Lopez deden mee in een lokale reclame, al leek het meer op een sketch uit koefnoen.

5) Basketbal analisten racen tegen elkaar
Weken werd er naar uitgekeken. De race tussen de TNT analisten: Shaquille O’Neal, Charles Barkley, Kenny Smith, Chris Webber en presentator Ernie Johnson. Meer dan 400 kilo gezamenlijk die uit gaan maken wie de snelste is. Ik daag hierbij Johan Derksen, Rene van der Gijp en Jan Boskamp om hetzelfde te gaan doen!

BEDANKT VOOR HET STEMMEN!

Is jouw zelf iets leuks opgevallen? Tweet het naar @SportAmerika of @anouaramrani

Ook leuk om te lezen