Funniest Videos #2: Stem en win!

Door

SFSV

Het is weer maandag! Dus is het tijd voor ‘SportAmerika’s Funniest Sports Videos’. Deze week een speciale editie, omdat je het spel NBA 2k14 kunt winnen voor de Playstation 3! In deze rubriek kijken we elke week terug naar die bijzondere gebeurtenissen. De vijf leukste video’s worden geplaatst en jullie bepalen welke video het grappigst is. Die doet aan het eind van het jaar mee in de verkiezing van grappigste video van het jaar. Deze week veel college basketball en natuurlijk de Houston Rockets mascotte. Stem op je favoriete video en wie weet win jij het spel wel!

Week #2

1) Iets te snel gesprongen
Ahmad Brooks had een plan om zo snel mogelijk druk te zetten op de Carolina Panthers. Alleen was de linebacker van de 49ers iets te snel met zijn actie.

2) Cheerleader is een gevaarlijk vak
Cheerleader zijn in Ohio is een levensgevaarlijk beroep. Dat ondervond deze dame, tijdens een basketball wedstrijd van Ohio State.

3) The Dancing Coach
Het gaat goed met Mississippi State basketball. Afgelopen zaterdag werd er gewonnen van rivaal Ole Miss en dat moest gevierd worden in de kleedkamer. Waar normaliter de spelers de show stelen met hun dansjes was het dit keer coach Rick Ray die zijn dance moves liet zien.

4) Basketball on Ice
Nog meer college basketball deze week in FV. Deze speler van San Diego State had zijn schaatsen blijkbaar vergeten aan te doen voor de wedstrijd. Hij had een beetje last van de gladde vloer.

5) Mascotte laat spelers schrikken
Naar de training gaan is voor de Houston Rockets na vorige week een schrikbarende ervaring. De mascotte van het team vond het leuk om de spelers te laten schrikken… en hoe!

Stem en maak kans op het spel. Volgende week maken we de winnaar bekend!

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world’s leading questionnaire tool.

Is jouw zelf iets leuks opgevallen? Tweet het naar @SportAmerika of @anouaramrani

De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door 2K Benelux.

Ook leuk om te lezen