NFL Free Agency: Geruchtenmolen

Door

Atlanta Falcons v Tampa Bay Buccaneers

Naast al het harde nieuws, blijven er gedurende de free agency periode natuurlijk ook veel geruchten de ronde doen. SportAmerika probeert je ook van deze geruchten op de hoogte te houden en zet de belangrijkste op een rijtje.

Detroit zoekt receivers

Het is geen geheim meer dat de Detroit Lions op zoek zijn naar een paar sterke receivers, zodat  Calvin ‘Megatron’ Johnson niet al het werk alleen hoeft op te knappen. Naast de mogelijkheid om Clemson receiver Sammy Watkins in de Draft te kiezen, loopt er ook wel wat talent als free agent rond. Allereerst was daar Golden Tate. Tate mocht weg uit Seattle en lijkt een goede keuze voor de Lions. Detroit zou er echter ook wat voor voelen om Eric Decker aan te trekken, al lijken de Indianapolis Colts de beste papieren te hebben om Decker binnen te halen. Overigens zijn ook de Browns en de Texans nog in de race om Decker aan zich te binden.

Hakeem Nicks naar Charlotte?

Bij de Carolina Panthers mag veteraan Steve Smith zijn lot als free agent gaan beproeven en de Panthers hebben de ideale opvolger voor Smith ook al in het vizier. Hakeem Nicks zou komend seizoen wel eens het favoriete target van Cam Newton kunnen worden. Bij Carolina zouden de receivers allemaal net niet het gewenste niveau halen, waardoor een speler als Nicks zich kan ontpoppen tot een solide no. 1 receiver.

DeMarcus Ware verlaat Dallas

Er was nog de mogelijkheid dat DeMarcus Ware, al negen jaar lang uitkomend voor de Cowboys, zou bijtekenen. Dan zou de 31-jarige defensive end wel een forse salarisverlaging moeten accepteren. Zoals veel NFL spelers, koos ook Ware voor the big bucks. Hoewel de Cowboys nu weer een aanzienlijk bedrag aan cap space hebben vrij gemaakt, blijft er van de defensie weinig over. Wat wel vaststaat, is dat er aan interesse voor Ware geen gebrek is. Al zes playoff teams zouden zich gemeld hebben voor de pass rusher.

Revis toch niet weg

Nu de Cleveland Browns hun eerste grote slag geslagen hebben door Donte Whitner en Karlos Dansby aan te trekken, lijkt de komst van cornerback Darrelle Revis naar Cleveland steeds onwaarschijnlijker. De Browns behoorden tot de grootste kanshebber om de cornerback binnen te halen. Darrelle Revis zou daarnaast geen genoegen nemen met een salarisverlaging. Een andere kandidaat om Revis aan te trekken zouden de Oakland Raiders zijn, al blijft het de vraag of dit team (of welk ander team dan ook) het de moeite waard vind om Revis zestien miljoen dollar per jaar te gaan geven.

Andre Brown mogelijk naar Oakland

Running back Andre Brown, komend van de New York Giants, zou kunnen vertrekken naar de Oakland Raiders. De Raiders die eerder al running back Darren McFadden vastlegden, zouden Brown goed kunnen gebruiken als back-up. Een aardige 1-2 punch op de running back positie lijkt in de maak.

Overige headlines

  • Zoals verwacht lijkt defensive tackle Tony McDaniel terug te keren bij de Seattle Seahawks.
  • We blijven in Seattle, want ook tight end Jermichael Finley bracht een bezoekje aan de Seahawks. Finley zou een prima speler voor de Seahawks zijn op die positie, al bleek de 26-jarige speler nog al gevoelig voor blessures. Hij liep vorig seizoen een ernstige nekblessure op, die hem nog wel eens parten zou kunnen spelen.
  • Gaat Charles Tillman weer samenwerken met zijn oude coach, Lovie Smith?  Het ziet er wel naar uit. Tillman bracht een bezoek aan de Tampa Bay Buccanneers, gezien de huidige situatie met Darrelle Revis, weer op zoek kunnen naar een ervaren cornerback. Tillman zou een oplossing kunnen zijn.

 

 

Ook leuk om te lezen