Chiefs kiezen Fisher met eerste draft pick

Door

2012 NFL Draft - First Round
Volgens Charean Williams van de Fort Worth Star-Telegram is Eric Fisher de eerste pick in de naderende NFL Draft die (Nederlandse tijd) om 02:00 los gaat in New York. Concurrent voor de eerste pick, Texas A&M offensive tackle Luke Joeckel, zou dit te horen hebben gekregen van de Kansas City Chiefs. Zij zullen over een paar uren dus waarschijnlijk voor Fisher gaan.

Central Michigan
De offensive tackle zal dan waarschijnlijk de eerst speler van Central Michigan zijn die de eerste selectie verwerft in de NFL Draft. De keuze voor Fisher betekent ook een boost voor de Mid-American Conference. Voor de laatste speler van naam uit deze conference moeten we terug naar quarterback Byron Leftwich die naar No. 7 ging in 2003 en bij de Jacksonville Jaguars belandde.

Mock Draft
Al sinds april stond Luke Joeckel bij bijna elke Mock Draft op No. 1. De Kansas City Chiefs lijken dus nu opeens een andere richting in te slaan. Ook FOX Sport veranderde in de loop van de dag al van mening en zette Fisher op één. Alles blijft natuurlijk nog spannend tot het moment wanneer Commissioner Roger Goodell het podium van de Radio City Music Hall opkomt met de naam van de No. 1 pick.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen