Fantasy Update: Wie kroont zich tot winnaar?

Door

Seattle Seahawks v Arizona Cardinals
Elke week benoemen we op donderdag kort de toppers en floppers van de voorgaande speelronde en geven we enkele tips voor de aankomende wedstrijden. Eindigend in een lijstje met 10 spelers of D/ST die de moeite waard zijn om op te pikken of te starten.

Wie kroont zich tot winnaar
Nog een speelronde! Dan mag iemand uit je fantasy league zich zelf kronen tot winnaar van het mooie seizoen 2014. Volgende week een overzicht over de meest opvallende spelers dit jaar. Nu de focus op de laatste week. Met nog veel ploege, waaronder de Falcons, Panthers, Bengals, Steelers, Chargers, Ravens en Texans, die strijden om de laatste play-offs plaatsen. Of welke seeding ze krijgen. Er staat gelukkig bij veel ploegen nog iets anders op het spel dan de eer. Bij de Patriots zullen enkele spelers wel wat minder snaps gaan spelen. Die zijn namelijk al zeker van thuisvoordeel gedurende de play-offs.
Bovenstaande wil natuurlijk niet zeggen dat spelers van uitgeschakelde ploegen geen waarde hebben. De Odell Becham Jr.’s, Matt Asiata’s en Eli Manning’s van deze wereld hebben genoeg laten zien dat zij je fantasy team op sleeptouw kunnen nemen!

Ook leuk om te lezen