Fantasy Update: Beast Mode op z’n best

Door

New York Giants v Seattle Seahawks

Elke week benoemen we op donderdag kort de toppers en floppers van de voorgaande speelronde en geven we enkele tips voor de aankomende wedstrijden. Eindigend in een lijstje met 10 spelers of D/ST die de moeite waard zijn om op te pikken of te starten.

Beast Mode op z’n best
Maar liefst vier TD’s wist Marshawn Lynch te scoren tegen de Giants. Met in totaal 163 all purpose (rushing plus receiving) yards had hij een beest van een wedstrijd. Het puntenaantal wat hij daarmee bij elkaar sprokkelde was maar liefst 40. Ongekend hoog voor een running back en de hoogste score in week 10.
Met zijn vier TD’s evenaarde hij Shaun Alexander en Curt Warner die beiden voor de Seahwaks al eens vier rushing TD’s lieten noteren. Zien we regelmatig dat er zes TD’s worden gegooid door QB’s, Big Ben en Aaron Rodgers de afgelopen drie weken nog. Vier rushing TD’s komen niet al te vaak voor. De laatste voor beast mode’s uitbarsting: Doug Martin van de Tampa Bay Buccaneers tegen (hoe kan het ook anders) de Raiders in 2012. Reken er niet op dat het zondag weer gebeurd tegen de Chiefs, maar stel Lynch voor de zekerheid maar wel op. Je weet immers nooit!

Ook leuk om te lezen