Extreme Rules: Bryan, The Shield en Wyatt zegevieren

Door

20140505-bryan-kane-extreme-rules-results-642Daniel Bryan wist zijn WWE World Heavyweight Championship in de main event succesvol te verdedigen tegen Kane in een Extreme Rules Match. De leider van de ‘Yes Movement’ en ‘Big Red Monster’ streden zowel in de ring als backstage in het IZOD Center in East Rutherford, New Jersey.

In de beste match van de avond pakte The Shield de overwinning tegen Evolution in een Six-Man Tag Team Match, Roman Reigns wist Batista te pinnen na een Spear. Bray Wyatt versloeg John Cena in een Steel Cage Match.

Wade Barrett is de nieuwe Intercontinental Champion, de Engelsman versloeg Big E na een Bull Hammer Elbow. Paige is na Extreme Rules nog steeds WWE Divas Champion, de 21-jarige ‘anti-diva’ won op overtuigende wijze van Tamina Snuka.

Cesaro won van Jack Swagger en Rob Van Dam in een Triple Threat Elimination Match en Alexander Rusev liet geen spaan heel van R-Truth & Xavier Woods in een 2 tegen 1 Handicap Match. El Torito versloeg Hornswoggle in een ‘WeeLC Match’ tijdens de Extreme Rules Kickoff show.

© 2014 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen