Elvis Andrus slaat Rangers langs de Angels

Door

Elvis AndrusDe Texas Rangers hebben bewezen dat ze over veel veerkracht bezitten. Elvis Andrus sloeg de Rangers in de tiende inning na een tweede comeback langs de Los Angeles Angels voor een 11-10 overwinning

Bij verlies was de voorsprong op de L.A. Angels namelijk gekrompen tot maar twee wedstrijden. Nu staat Texas op een comfortabele voorsprong van vier.

Darvish
Na een zeldzame slechte start van Rangers pitcher Yu Darvish waarin hij zeven runs opgaf, vocht Texas zich terug in de wedstrijd. In de negende inning, bij een stand van 7-6, sloeg Ian Kinsler een solo homerun en forceerde daardoor extra innings.

Die verlenging verliep toch anders dan de Rangers hadden verwacht. In de tiende inning kwamen de Los Angeles Angels al snel weer op voorsprong door een homerun van Chris Iannetta. De Rangers closer Joe Nathan hield vervolgens ook geen rekening met de slagkracht van Albert Pujols die, met één man op de honken, zijn tweede homerun van de wedstrijd over de muur sloeg.

Comeback
Bij een stand van 10-7 in het voordeel van Los Angeles gingen de Rangers de gelijkmakende slagbeurt in. Nelson Cruz startte een knappe Rangers rally met een monster homerun op de eerste bal. Waarna Mitch Moreland met de honken vol het de stand op 10-9 bracht. Angels pitcher Jason Isringhausen kon daarna niet voorkomen dat man of the match Elvis Andrus zijn vierde honkslag van de wedstrijd sloeg. Op zijn single kwamen het gelijkmakende en winnende punt over de thuisplaat.

Dit artikel is geschreven door Jop Strick.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen