Eagles winnen van Redskins en pakken leiding NFC East

Door

Philadelphia Eagles v Washington Redskins

De Philadelphia Eagles hebben zich verzekerd van de eerste plaats in de NFC East. Tegen de Washington Redskins werd gewonnen met 24-16. Hiermee komen de Eagles op een 6-5 record en staan daarmee boven de Dallas Cowboys (5-5) die deze week vrij zijn.

Hoewel de Eagles lang op een makkelijke overwinning af leken te stevenen kwamen de Redskins nog gevaarlijk terug. In het vierde kwart scoorde zij tot twee maal toe een touchdown met een tweepuntsconversie waardoor zij tot in de laatste minuut nog kansen hadden op de winst. Een interceptie van Philadelphia met nog 32 seconden te spelen maakten echter een einde aan de eindsprint van RGIII & Co.

Third and long

  • In een op en neer gaande strijd wonnen de Pittsburgh Steelers met 37-27 van de Detroit Lions. De grote man was QB Roethlisberger die 367 yards en vier touchdowns noteerde.
  • De Tampa Bay Buccaneers wonnen van de Atlanta Falcons met 28-41. In een doelpuntrijke wedstrijd noteerde Mike Glennon twee touchdowns en 231 yards. Ook Running Back Bobby Rainey was goed voor 163 yards en twee touchdowns.
  • De Arizona Cardinals hadden weinig moeite met de Jaguars. Hoewel het team uit Jacksonville de eerste punten in een thuiswedstrijd noteerde (alle 14 stuks in het eerste kwart), wisten de Cardinals de wedstrijd zonder veel moeite binnen te halen met 27-14 . QB Palmer completeerde 30 van 42 passes voor 419 yards en 2 touchdowns.

Fourth down
Jason Babin won niet,maar pakte wel een andere trofee:
babin

De Pittsburgh Steelers overwegen een naamswijziging naar Pittsburgh Bumblebees:

LeSean McCoy steelt een Redskins vlag:

McCoyRedskinsBanner

Scoreboard
Washington Redskins (3-7) @ Philadelphia Eagles (6-5) 16-24

Detroit Lions (6-4) @ Pittsburgh Bumblebees (4-6) 27-37

Atlanta Falcons (2-8) @ Tampa Bay Buccaneers (2-8) 28-41

Arizona Cardinals (6-4) @ Jacksonville Jaguars (1-9) 27-14

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen