Dwight Howard maakt twitterhaters belachelijk

Door

Los Angeles Lakers Media DayDat D12 zich regelmatig als een kleinzerig jongetje gedraagt, is niets nieuws. Dat hij zich nu laat verleiden tot twitterbekvechten is weer een nieuwe episode. Sinds het einde van het seizoen is het wat stil gebleven op het account van de nieuwbakken Rockets-center, maar vandaag pakte hij (toegegeven, hij is grappig) ouderwets uit.

Onderstaande dame dacht lollig te zijn door Howard te vertellen dat een kampioenschapsring winnen een utopie is voor hem. Of je hier als NBA-speler op moet reageren is natuurlijk de vraag, maar hij deed het – en hoe.

Natrappen naar LA
Het duiveltje in het hoofd van D12 had weer eens de overhand. Het siert hem dat hij regelmatig de tijd neemt op veel vragen van twitteraars te antwoorden en deze keer waren de trashtalkers aan de beurt. Want de dame in kwestie was niet de enige die een trap na kreeg, ook Los Angeles krijgt nog een veeg uit de pan.

Kritiek counteren op het veld
Eind juni vond Superman nog dat je kritiek moet pareren met veldspel en niet te veel moet reageren op de haatpraat in de (sociale) media. Nu was al bekend dat Howard regelmatig de uitkomst van een beslissing verandert, maar lekker spraakmakend blijft het wel.

 

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen