‘Donald Sterling zegt dat de Clippers niet te koop zijn’

Door

Golden State Warriors v Los Angeles Clippers - Game Five

Volgens Fox News is Donald Sterling niet van plan om de Los Angeles Clippers te verkopen. Dit zou Sterling gezegd hebben vlak voordat NBA-commissaris Adam Silver de eigenaar levenslang schorste met een geldboete van 2.5 miljoen dollar en het verzoek om het team van de hand te doen voor het maken van racistische opmerkingen.

Jim Gray, medewerker bij Fox News, sprak de 80-jarige Sterling dinsdag over de telefoon, enkele momenten voor de persconferentie van de NBA. “Hij is niet op de hoogte wat er met hem gaat gebeuren of welke straf hij ontvangt. Hij wil niet on the record, maar laat wel weten dat het team niet te koop is en dat hij ook niet van plan is om de Clippers te verkopen.”

Het is voorlopig het enige statement van Sterling. Achter de schermen werkt Silver ondertussen aan een plan om Sterling te dwingen het team te verkopen. Minstens tweederde van alle eigenaars in de NBA zou Sterling uit de NBA moeten stemmen volgens de regels.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Jeremy 7 jaar ago

    Kan ik me best wat bij voorstellen aangezien de Clippers een grote kans hebben om in de finals te komen en dus wel eens kampioen kunnen worden.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen