Dolphins en Cowboys in vijftigste Hall of Fame Game

Door

Dallas Cowboys v Chicago Bears

De jaarlijkse opener van het preseason in de NFL zal dit jaar gaan tussen de Miami Dolphins en de Dallas Cowboys. De vijftigste editie van de Hall of Fame Game zal op 4 augustus plaats vinden in het Fawcett stadion in Canton, Ohio.

Het zal voor de Dolphins de vierde maal zijn dat ze aantreden in de seizoensopener. De Cowboys gaan op voor hun vijfde deelname. Door de extra wedstrijd spelen beide organisaties dus vijf oefenwedstrijden in plaats van de gebruikelijke vier. Ook mogen ze eerder beginnen aan hun trainingskamp.

De coach van de Dolphins, Joe Philbin, is erg tevreden met de extra speelminuten: ,,We hebben een jonge ploeg dus ik denk dat dit een goede mogelijkheid is om sommige spelers wat meer wedstrijdervaring op te laten doen.’’

De wedstrijd zal ook de eerste echte kennismaking zijn met het nieuwe tenue en het nieuwe logo van de ploeg uit Miami. Op internet circuleert al een (gelekte) foto met hoe het nieuwe logo er uit gaat zien maar de officiële bekendmaking is pas op 18 april.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Peter Robbertsen 8 jaar ago

    Dat logo op die foto is het zeker niet, volgend Mike Dee. Mag ik ook hopen, want ik vind er niks aan.
    Bovendien heb ik het huidige logo levensgroot op een muur in één van onze slaapkamers geverfd. Dus het nieuwe logo moet daar als het even kan zo veel mogelijk op lijken 🙂

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen