Dolphins, Eagles, Chiefs en Bengals pakken overwinningen

Door

Cowboys - Giants

De Miami Dophins hebben vanavond vriend en vijand verrast door de San Diego Chargers met 37-0 te verslaan in eigen huis. Twee weken geleden leken Philip Rivers en de San Diego Chargers op weg om de Broncos het nog aardig lastig te maken in de AFC West, maar na drie verliespartijen op rij zit die kans er waarschijnlijk niet meer in. Charles Clay scoorde al vroeg de eerste touchdown voor de Dolphins in de wedstrijd.

De Dolphins hadden de hele wedstrijd makkelijk onder controle en quarterback Ryan Tannehill leek op een ‘elite’ quarterback vanavond met passes als deze.

 

De Eagles winnen, maar verliezen Nick Foles

‘The Sanchize is Back!’. Of de Eagles fans daar blij mee moeten zijn is de vraag, maar effectief was hij vandaag wel. Nick Foles begon al slecht met een pick six in de eerste helft die de Texans op gelijke hoogte bracht, kort daarna raakte hij geblesseerd.

Mark Sanchez was gewoon weer Mark Sanchez. Hij had vandaag twee touchdowns maar ook twee interceptions en mocht blij zijn dat de Texans offense niks voor elkaar kon krijgen. J.J. Watt ontlopen dat lukte Sanchez ook niet, de verdediger van de Texans kon Sanchez makkelijk onderuit halen voor een sack.

De Eagles wonnen de wedstrijd uiteindelijk wel met 31-21 en vergroten hun voorsprong in de NFC East.

Kansas City zakelijk langs de Jets

Als de tegenstander zichzelf opblaast dan hoef je alleen maar te zorgen dat je het zelf niet doet. Dat moet Andy Reid vandaag gedacht hebben tegen de Jets. Jets quarterback Geno Smith kon deze week niet meedoen door een schouder blessure, backup Michael Vick viel in de tweede helft uit met een hoofdblessure. De Chiefs kregen zelfs hulp van de Jets defensive line om touchdowns te kunnen maken zoals bij de onderstaande play.

Michael Vick deed nog wat terug in de vorm van een touchdown pass naar wide receiver Eric Decker, maar daar bleef het ook bij.

De Chiefs wonnen uiteindelijk met 24-10 en gaan naar de tweede plek in de AFC West.

 

A.J. Green komt sterk terug tegen de Jaguars

A.J. Green was vandaag weer beschikbaar voor de Bengals na een lange blessure. Een terugkomst als deze wil je iedereen toewensen. De wide receiver van de Bengals had een goede avond met in totaal 44 yards en 1 touchdown.

Jacksonville Jaguars quarterback Blake Bortles en running back Denard Robinson leken de Jaguars in de tweede helft steeds terug in de wedstrijd te brengen, maar met deze run deed Jeremy Hill de Jaguars de das om.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen