Colts lokken Collins uit pensioen

Door

Slechts nieuws voor de fans van de Indianapolis Colts: de ploeg strikte vandaag veteraan-quarterback Kerry Collins (38), die een paar maanden geleden nog afscheid had genomen van football.

Waarom het aantrekken van Collins slecht nieuws is? Omdat Collins bij zijn vertrek bij de Tennessee Titans nog had laten weten dat hij absoluut geen zin meer had om nog een seizoen de backup uit te hangen. Het was of spelen, of stoppen, aldus de veteraan. Hij koos voor het laatste.

Het heeft er dus alle schijn van dat Peyton Manning, die in mei een operatie aan zijn nek onderging, het begin van de competitie niet gaat halen. Hoe anders is het te verklaren dat Collins zich liet vermurwen?

De veteraan zelf ontkent echter dat hij toezeggingen heeft gekregen van de Colts-organisatie. ,,Ik ben blij dat ik hier ben”, aldus Collins. Ik heb veel respect voor de club, voor Peyton, voor coach Jim Caldwell en de Polians. Ik wil proberen te helpen op alle mogelijke manieren.”

Collins ging nog even verder met het zeggen van de juiste dingen: ,,Ik ken m’n rol. Hopelijk zal Peyton op tijd hersteld zijn. Zo niet, dan ben ik misschien een van de jongens die deze club kan helpen winnen.”

Foto: mysouth.su

 

Ook leuk om te lezen