Chicago Bears kansloos tegen Cardinals na blessure Cutler

Door

Cutler
De Chicago Bears (0-2) hebben ook hun tweede wedstrijd van het seizoen verloren. Niet alleen waren de Arizona Cardinals (2-0) met 48-23 veel te sterk, de Bears verloren ook nog eens Jay Cutler. De quarterback ligt onder vuur in de Windy City, maar vervanger Jimmy Clausen kon evenmin overtuigen.

Cutler blesseerde zich bij een tackle die de quarterback probeerde uit te voeren op Tony Jefferson. De speler van de Cardinals onderschepte een pass van Cutler, waarna de quarterback een touchdown probeerde te voorkomen. Zonder succes.

Cutler zou niet meer terugkomen na de turnover.

De wedstrijd begon spectaculair, want rookie David Johnson liep de aftrap van de Bears gelijk terug voor een touchdown voor de Cardinals. Het was de derde keer dat Johnson de bal in zijn handen kreeg in twee wedstrijden en al zijn tweede touchdown.

Cutler kreeg zijn ploeg terug in de wedstrijd, maar de pick-6 die hij gooide zorgde er voor dat de Cardinals een 28-14 voorsprong konden nemen. Onder leiding van Clausen konden de Bears niet terug komen en de Cardinals lieten opnieuw zien met Carson Palmer een uitstekende ploeg te hebben en een kandidaat voor een plek in de play-offs. Hoogtepunt van Palmer was deze touchdown pass naar Larry Fitzgerald.

Hieronder staan de verslagen van de andere NFC-wedstrijden van vanavond. Speelronde twee in de NFL begon donderdag al met een sensationele overwinning van de Broncos op de Chiefs.

First down

De New York Giants (0-2) leden hun tweede nederlaag in de slotfase van de wedstrijd. Na het drama in Dallas van vorige week verloor de ploeg van Tom Coughlin met 24-20 in eigen huis van de Atlanta Falcons (2-0).

De wedstrijd begon nog goed voor de Giants met deze touchdown van de Giants. Het duurde tot de tweede wedstrijd van het seizoen, maar eindelijk was daar Odell Beckham Jr.

Beckham vierde de touchdown met een perfecte imitatie van Cristiano Ronaldo, de stervoetballer van Real Madrid.

Matt Ryan wist de Falcons in de laatste twee minuten naar de winnende touchdown te leiden. Hij kreeg wel hulp van Julio Jones, die met deze schitterende vangbal een zekere interceptie wist te voorkomen.

Third and long

Jameis Winston heeft zijn eerste overwinning als NFL-quarterback binnen. De rookie van de Tampa Bay Buccaneers (1-1) versloeg de Saints in New Orleans. De New Orleans Saints (0-2) hadden in de laatste seconde nog de kans om gelijk te maken, maar de Hail Mary bleef zonder succes, waardoor Winston met 26-19 zijn eerste overwinning mocht vieren.

De Saints waren vanaf het begin slordig, zo resulteerde deze fumble in een sack voor Brees, die maar net een touchdown kon voorkomen.

Maar niet alleen de Saints waren slordig, Winston herstelde zich knap van de nederlaag van vorige week, onder meer door deze schitterende touchdown pass.

Extra Point

* De Washinton Redskins zijn van een ander niveau dan de Seattle Seahawks. Daar waar de St. Louis Rams (1-1) vorige week de Seahwaks wisten te verslaan, waren ze zondag met 24-10 kansloos tegen de Washington Redskins (1-1).

Hoogtepunt van de wedstrijd was de ref die moeite had om zonder problemen zijn gele vlag op het veld te gooien.

* De Minnesota Vikings (1-1) hebben zich hersteld van de nederlaag van vorige week en waren op eigen veld te sterk voor de Detroit Lions (0-2). Quarterback Teddy Bridgewater leidde zijn ploeg naar een 26-16 overwinning. De spelverdeler liet gelijk een nieuwe play in het playbook van de Vikings zien, namelijk de onderhandse pass tijdens een tackle. Gezien de terreinwinst van 50 yards is het mogelijk dat meer ploegen deze tactiek volgende week over gaan nemen.

http://www.sbnation.com/lookit/2015/9/20/9360665/teddy-bridgewater-underhand-pass-vikings-adrian-peterson/in/9124130

Foto: Twitter

1 Reactie
  1. Victor 5 jaar ago

    Man man man, wat een matig spel van de 2 teams die ik een warm hart toedraag: Saints en Giants.

    De beoogde running-game van de Saints lijkt in mijn ogen nog nergens op en het gemis van een paar goede receivers is duidelijk aanwezig. Ook Brees oogt niet echt scherp.

    En waarom de Giants Eli Manning een salarisverhoging hebben aangeboden bij een nieuw contract is mij ook niet echt duidelijk. Het ziet er allemaal zo stroperig uit. Vorig jaar was al geen topseizoen en dit jaar lijkt het ook nog niet op veel. Ik zou wel graag eens wat frisse jonge spelers willen zijn, oa op QB.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen