Charlotte trekt Mo Williams en Troy Daniels aan, Gary Neal naar Wolves

Door

Charlotte Hornets v Miami Heat

De Charlotte Hornets hebben zich versterkt met Mo Williams en Troy Daniels. Gary Neal bewandelt de omgekeerde weg. Daarnaast krijgen de Minnesota Timberwolves de beschikking over een tweede ronde draft pick in 2019.

Williams is een goede versterking voor de Hornets, aangezien point guard Kemba Walker nog tenminste tot halverwege maart aan de kant staat met een knieblessure.

Hij speelde gemiddeld 28 minuten per wedstrijd bij de Timberwolves en noteerde daarin gemiddeld 12,2 punten, 6,4 assists en 2,4 rebounds. Bij de Wolves kreeg hij dit seizoen veel speelminuten, omdat zowel shooting guard Kevin Martin als point guard Ricky Rubio lange tijd aan de kant stond vanwege een blessure.

52 punten
Iets minder dan een maand geleden speelde de guard nog de wedstrijd van zijn leven. In Indianapolis scoorde Williams 52 punten tegen de Indiana Pacers. Ook had hij die avond zeven assists en vier rebounds.

Troy Daniels valt dit seizoen een beetje tegen en scoort gemiddeld 2,8 punten per duel. Daarnaast schiet hij maar 33,3 procent van achter de driepuntlijn.

Gary Neal
Ook Gary Neal is bezig aan een wat minder seizoen. De guard heeft op dit moment maar een field goal percentage van 35,9 procent. Daarnaast schiet hij ook maar 29,3 procent van achter de driepuntlijn. Per wedstrijd maakt hij gemiddeld 9,6 punten.

De Wolves haalden ook nog Adreian Payne in huis in een deal met de Atlanta Hawks. Die laatste hopen volgend seizoen Walter Tavares (2nd rounder in 2014 draft) over te brengen van Europa.

Foto’s: Getty Images

Ook leuk om te lezen