Chad Ochocinco weer gewoon Chad Johnson

Door

 

Chad Ochocinco heeft 23 juli zijn naam officieel terug laten veranderen naar Chad Johnson. Zijn recente huwelijk met Evelyn Lozada noemde hij de belangrijkste reden om zijn oude achternaam weer te gaan gebruiken. Zijn vrouw zou liever naar de naam Johnson luisteren dan naar het wat excentrieke Ochocinco.

Na tien seizoenen bij de Cincinatti Bengals, speelde Johnson vorig seizoen voor de New England Patriots.  In New England beleefde hij een zeer teleurstellend jaar waarin hij in vijftien wedstrijden slechts tot vijftien receptions kwam voor een magere 276 yards. Als gevolg van deze matige prestaties besloten de Patriots de zesvoudig Pro Bowler niet te behouden, waarna hij in juni werd opgepikt door de Miami Dolphins.

Het is te hopen dat met de terugkeer naar de naam Johnson ook op het veld oude tijden zullen herleven voor de receiver die zijn naam in 2008 officieel in Ochocinco veranderde. In ieder geval mag Chad Johnson dus volgend seizoen, in de stad waar hij opgroeide en onder zijn oude naam, proberen zijn in het slop geraakte carrière weer wat glans te geven.

                                                    

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen