Cam Newton wint in titanenstrijd van Tom Brady

Door

New England Patriots v Carolina Panthers
De Carolina Panthers hebben op Monday Night Football hun zesde achtereenvolgende overwinning behaald. In Charlotte werden de New England Patriots met 24-20 verslagen dankzij een late touchdown van Cam Newton op Ted Ginn.

Tom Brady kreeg nog de kans om de Patriots in de laatste seconden de winst te bezorgen, maar zijn pass werd in de endzone onderschept, waardoor de Panthers er met de winst vandoor gingen.

Titanenstrijd
De wedstrijd bracht wat de kenners van tevoren hadden verwacht: het gevecht tussen Cam Newton en Tom Brady.

Beide quarterbacks lieten hun beste spel zien. Newton gooide drie touchdowns en voor 209 yards. Hij rende ook nog eens voor 62 yards. Drie keer wist hij dankzij ‘scrambles’ en derde down om te toveren naar een nieuwe first down. Zijn mooiste slalom:

822641237

Ook Tom Brady had een goede avond met een touchdown, een interception, 296 yards en 29 van zijn 40 passes kwamen aan. Op een gegeven moment had Brady dertien completions achter elkaar.

Play-offs
Door de overwinning verstevigden de Panthers hun positie in de NFC Wild Card race. De Patriots staan met een 7-3 record nog wel bovenaan in de AFC East, maar leverden dit weekend een wedstrijd in op de Miami Dolphins.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen