Bynum scoort zeven punten bij rentree Lakers

Door

De Los Angeles Lakers kunnen weer beschikken over Andrew Bynum. De 23-jarige center maakte dinsdagavond zijn eerste minuten van het seizoen op bezoek bij de Washington Wizards. Bynum scoorde zeven punten en zag zijn Lakers overtuigend met 103-89 winnen.

Grote man bij de ploeg van coach Phil Jackson was wederom Kobe Bryant. Hij scoorde 24 punten en dat was voor Bryant alweer de 18e wedstrijd op rij dat hij 20 of meer punten wist te scoren.

De wedstrijd tegen de Wizards, waarbij alleen shooting guard Nick Young met 21 punten een redelijke avond had, was de eerste van de twee uitwedstrijden voor de Lakers. Vanavond staat het tweede treffen op het programma tegen de Indiana Pacers. ,,Als je de eerste avond zo’n prestatie neer kan zetten, waarbij je je tegenstander ruimschoots de baas bent, geeft dan een lekker gevoel,” stelde Lakers-Lamers Odom na afloop. ,,Het is lekker wanneer je een ruime voorsprong neemt dat je dan wat rustiger aan kan doen. Dat is belangrijk in deze ‘back-to-back’ wedstrijden.”

Foto: deportes.orange.es

Ook leuk om te lezen