Buccaneers houden Chiefs uit de endzone

Door

Vorig seizoen hadden de Chiefs met Jamaal Charles, Matt Cassel en Dwayne Bowe een uiterst explosieve aanval. In hun eerste wedstrijd van dit preseason, tegen de Buccaneers, wisten de mannen van Todd Haley echter geen enkele keer te scoren. Charles en Bowe kwamen dan ook niet in actie.

De Bucs wisten wel 25 punten te scoren, bestaande uit twee touchdowns twee fieldgoals én één safety: 25-0.

De jonge Buccaneers hebben een talentvol team, met Josh Freeman als quarterback. Freeman wist met zijn negen passes geen touchdown te gooien, maar liep wel zelf de eerste touchdown van de wedstrijd binnen nadat de Chiefs het balbezit waren verloren op hun eigen 5 yard line.

Fumbles plaagden de Chiefs sowieso in het eerste kwart. Nadat Cassel de ball losliet bij een snap was het daarna de beurt aan running back Jackie Battle. De Chiefs leken eindelijk een beetje de offense aan de gang te krijgen met een sterke run van Thomas Jones. Maar Battle liet in de daarop volgende play echter de bal glippen, en weer waren het de bucs die er het snelste bij waren. Het resulteerde uiteindelijk in een field goal voor Tampa Bay.

In het tweede kwart  begonnen de Bucs ook met een fieldgoal en wisten ze daarna een safety te scoren door Chiefs quarterback Palko in de eigen endzone te sacken: 15-0.

Na halftime was het de beurt aan Josh Johnson, die Freeman verving voor de Buccaneers. De Chiefs bleven het antwoord op Jonshon schuldig, en hij eindigde met 108 yards en één touchdown.  De Chiefs konden daar offensief niets tegenover zetten en dus wachten zij nog op hun eerste punten van het seizoen.

Samenvatting zie je hier:

Foto: dailycaller.com

Ook leuk om te lezen