Bryant keert zondag terug van zijn achillespeesblessure

Door

Los Angeles Clippers v Los Angeles LakersToegegeven. Het komt niet in de buurt van Michael Jordan’s telegram met de woorden: I’m Back, maar Kobe Bryant’s twee minuten durende trailer op zijn Facebook-pagina is lang niet verkeerd. The Black Mamba keert zondag terug van zijn achillespeesblessure wanneer hij het met de Los Angeles Lakers opneemt tegen de Toronto Raptors.

Bekijk hier de trailer:

De 35-jarige Bryant onderging in april 2012 een operatie nadat hij in de wedstrijd tegen de Golden State Warriors zijn linker achillespees afscheurde. De vijfvoudig NBA-kampioen verlengde kort geleden voor twee jaar en 48 miljoen dollar zijn contract bij de Lakers.

The Legend Continues. Bryant en de Raptors, wat was daar ook alweer mee?

Bryant was afgelopen seizoen goed voor 27.3 punten, zes assists en 5.6 rebounds per wedstrijd en domineerde met zijn schoten vanaf de elleboog. Sinds het seizoen 2006-2007 schiet hij op de rechter elleboog bijna zes procent beter dan het gemiddelde in de league.

grant_r_KobeRadar_1152

Lees hier de hele analyse.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Kobe.. Hij komt te vroeg terug, gaat in all out Mamba mode gaan, té veel willen doen en na enkele weken terug geblesseerd van het veld gaan. #DOM

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen