Brown Richardson naar de rechtbank voor mishandeling

Door

Cleveland Browns v Denver BroncosCleveland Browns running back Trent Richardson heeft zich in de problemen gewerkt door verwikkeld te raken in een civiele rechtszaak aangaande verbale, psychische en lichamelijke mishandeling, volgens de Cleveland Plain Dealer. De rechtszaak, die komende vrijdag op de rol staat in Cuyahoga County Common Pleas Court in Cleveland, benoemt Richardson, zijn vriendin Sevina Fatu, en twee andere onbekende vrouwen. De beschuldiging richt zich ook op Richardson’s broer Terrell.

Relatieproblemen
De rechtszaak is aangespannen door twee vrouwen uit Cleveland, Krystal Jones en Kathleen Hunter, die claimen dat alles is voorgevallen op 9 december 2012, volgend op een avondje stappen in de Rumors nachtclub. Na het vieren van een Cleveland Browns overwinning in de nachtclub werden de dames naar verluidt uitgenodigd om de viering voort te zetten tot in de kleine uurtjes in het huis van Richardson in Columbia Station. Daar aangekomen kwamen ze Trent’s broer Terrell tegen die een relatie heeft gehad met Jones eerder in 2012. De twee dames moesten direct vertrekken waarbij Trent Richardson in woede ontstak.

Mishandeling
Hier beginnen de problemen voor Trent (en de twee vriendinnen). Hij slaat met zijn vuist op de kap van Jones’ auto, met als gevolg 1500 dollar schade, daarna blokte hij de auto zodat deze niet kon vertrekken. Vervolgens schakelde Richardson zijn vriendin en de twee onbekende vrouwen in om Jones en Hunter te bewerken met hun vuisten. De vrouwen werden aan hun haren uit de auto gesleurd. Zowel de Cleveland Browns als Richardson willen niet reageren op dit voorval dat de matig presterende Browns niet kunnen gebruiken. Weer een punk die tonnen met geld verdient en een slecht voorbeeld is voor de Browns en de stad Cleveland.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen