Brock Lesnar verlengt contract bij WWE met drie jaar

Door

WM30_04062014dog_3735Brock Lesnar heeft een nieuw contract getekend bij WWE. Dat heeft de regerend WWE World Heavyweight Champion bekendgemaakt tijdens een interview met Michelle Beadle bij SportsCenter op ESPN.

Driejarige verbintenis
De 37-jarige Lesnar sluit, door het tekenen van de driejarige verbintenis met WWE, een terugkeer naar de UFC uit. De voormalig UFC Heavyweight Champion heeft serieus overwogen om weer in de octagon te stappen. Na tweeëneenhalve maand intensieve MMA-training (Mixed Martial Arts) kwam Brock echter tot de conclusie dat het niet verstandig is om terug te keren naar de UFC: “lichamelijk voel ik me geweldig, maar geestelijk ontbreekt er iets… en dat is niet goed.” aldus Lesnar.

Stijfkoppen
Ook kon hij het laatste aanbod van Vince McMahon, CEO en bestuursvoorzitter van WWE, niet weigeren: parttime werken en een fulltime salaris ontvangen. De contractonderhandelingen tussen Lesnar en McMahon, twee notoire stijfkoppen, verliepen alles behalve soepel.

Slimme zakenman
Brock Lesnar is een once in a lifetime performer die zijn miljoenencontract dubbel en dwars waard is. Brock staat garant voor torenhoge kijkcijfers, uitverkochte arena’s en voortreffelijke matches. Bovendien is Lesnar een buitengewoon slimme zakenman, hij hoeft maar een beperkt aantal dagen per jaar te werken en wordt daar vorstelijk voor betaald.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen