Brewers winnen nipt tegen Giants

Door

Zaterdagavond wonnen de Milwaukee Brewers met 3-2 van de San Francisco Giants. Jonathan Lucroy zorgde in de negende inning voor de beslissende hit waardoor Ryan Braun de winnende run kon scoren.

Het was een bunt die net buiten het bereik van Giants’ pitcher Guillermo Mota vloog. Braun kon makkelijk binnenlopen. De inning begon met singles van Braun en Prince Fielder. Lucroy kreeg de at-bat na een walk van Yuniesky Betancourt.

Milwaukee nam vroeg een 2-0 voorsprong na een inside-the-park home run van Carlos Gomez en een sacrifice fly van McGehee. Het duurde tot de achtste inning tot er terug werd gescoord, twee runs van de giants mede door een error van McGehee.

Randy Wolf mocht starten voor de Brewers en liet maar in de vijfde inning zijn eerste hit toe. Hij verliet de wedstrijd in de achtste inning toen Kameron Loe overnam. Die moest aan het werk met twee runners op de honken en één out. Loe liet Freddy Sanchez een gounder slaan maar die werd slecht bespeeld door McGehee. De Giants kwamen vlug op 2-2.

In de laatste acht thuiswedstrijden is Milwaukee 7-1 en 20-7 over het ganse seizoen in Miller Park, het beste thuisrecord in de National League.

Foto: cdn.bleacherreport.net

 

Ook leuk om te lezen