Braves winnen dankzij Justin Upton

Door

Atlanta Braves v Miami Marlins

Chris Davis sloeg weliswaar vier homeruns in de eerste vier wedstrijden van het seizoen. Maar de ‘feeling hot hot hot’ wisselbokaal gaat toch echt naar Justin Upton. Afgelopen nacht sloeg hij alweer zijn zesde homerun van het nog prille seizoen. Misschien is dit een goede defensieve opstelling om hem te verdedigen?

Dankzij de homerun van Upton, een RBI van Dan Uggla en zeven innings one-hit van Paul Maholm wonnen de Bravos met 2-0 van de Miami Marlins. Overigens is Upton de eerste speler in de historie van de Braves met zes homeruns in de eerste zeven wedstrijden.

Nog meer Justin Upton (bron ESPN):

naamloos

New York Yankees (3-4) @ Cleveland Indians (3-4) 11-6

Travis Hafner heeft bij zijn terugkeer in Cleveland, waar hij tien jaar bij de Indians speelde, laten zien wat hij kan. De nu New York Yankee sloeg een three-run homerun tegen Indians werper Ubaldo Jimenez. Robinson Cano vond ook zijn swing terug (over terugvinden gesproken), hij sloeg twee homeruns. Uiteindelijk werd het 11-6 voor de Yankees.

Cincinnati Reds (5-2) @ St. Louis Cardinals (3-4) 13-4

Met een 4-4 stand in de negende inning bracht St. Louis Cardinals manager Mike Matheny zijn closer Mitchell Boggs erin. In 1/3 inning gaf hij vier walks en twee honkslagen op die resulteerden in zeven punten, waarvan zes verdiend. De Cincinnati Reds wonnen uiteindelijk met 13-4 van de Cards.

New York Mets (5-2) @ Philadelphia Phillies (2-5) 7-2

Tweevoudig Cy Young winnaar Roy Halladay van de Philadelphia Phillies hield het tegen de New York Mets slechts vier innings uit en kreeg zes honkslagen en zeven runs om zijn oren. De 24-jarige Matt Harvey daarentegen pakte zijn tweede overwinning voor de Mets en geeft slechts vier honkslagen en één run op in veertien innings met negentien strikeouts.

naamloos

Overige Uitslagen:

Lees ook: Red Sox winnen home opener, Cubs verliezen

Minnesota Twins (4-3) @ Kansas City Royals (4-3) 1-3

New York Mets (5-2) @ Philadelphia Phillies (2-5) 7-2

Tampa Bay Rays (3-4) @ Texas Rangers (5-2) 4-5

Pittsburgh Pirates (2-5) @ Arizona Diamondbacks (5-2) 5-3

Houston Astros (1-6) @ Seattle Mariners (4-4) 0-3

Colorado Rockies (5-2) @ San Francisco Giants (4-3) 2-4

Foto: Getty Images 

Ook leuk om te lezen