Braves luisteren naar aanbiedingen voor Simmons

Door

Arizona Diamondbacks v Atlanta Braves

Vanuit een aantal clubs is interesse getoond in de diensten van Andrelton Simmons en de Atlanta Braves luisteren. Dat meldt Mark Bowman van MLB.com. Volgens CBS Sports zou het gaan om de San Diego Padres die op zoek zijn naar shortstop.

Dat houdt niet in dat de Braves graag af willen van hun 25-jarige sterspeler die wordt gezien als één van de beste verdedigers in de Major League. Simmons won woensdag de 2015 Wilson Defensive Player of the Year Award, een dag nadat Brandon Crawford van de San Francisco Giants de Gold Glove Award voor zijn neus wegkaapte.

Simmons staat nog tot 2020 onder contract bij de Braves en general manager John Coppolella is idolaat van zijn shortstop. Er moet wel een heel goed bod op tafel komen willen de Braves toehappen, zo ondervonden ook de New York Mets afgelopen seizoen.

De Braves zitten middenin een wederopbouwproces en mikken op het seizoen 2017 wanneer zij in hun nieuwe stadion gaan spelen. Grote namen als Justin Upton en Craig Krimbel werden eerder al verhandeld voor jonge talenten en het is geen geheim dat de ploeg aanvallend een kwaliteitsinjectie kan gebruiken.

Foto: Getty Images/archief

Ook leuk om te lezen