Braun en Fielder slaan Brew Crew langs Cards

Door

Lang leken de Milwaukee Brewers gisteren tegen de eerste thuisnederlaag van deze postseason aan te lopen. Nadat Ryan Braun in de eerste inning voor de Brewers een two-run homerun sloeg namen de St. Louis Cardinals brutaal een 4-2 voorsprong in de vierde inning door een homerun van David Freese. Een inning later maakte Lance Berkman met een RBI-single 5-2 van. Maar nog dezelfde inning waren het de krachtpatsers van de Brewers die de winst veilig stelden. Eerst was het Braun, die met een ground-rule double Corey Hart en Jerry Hairson naar binnen sloeg en een slagman later knalde Prince Fielder een bal het stadion uit.

De Bewers zetten in de vijfde inning in totaal zes punten op het bord, omdat ook shortstop Yuniesky Betancourt een two-run homerun sloeg.

De Cardinals wisten in de rest van de wedstrijd nog slechts een punt op het bord te zetten. In de zevende inning met nul uit en runners op het eerste en derde honk wist Albert Pujols niet verder dan een dubbelspel te komen. Rafael Furcal wist te scoren, maar de Brewers ruilden met alle liefde twee nullen voor een puntje, vooral tegen Pujols. Een halve inning later pakte de Brew Crew het puntje weer terug door een RBI-single van catcher Jonathan Lucroy.

John Axford wist in de negende inning de wedstrijd veilig te stellen. De closer had een 1-2-3 inning.

Vannacht nemen de Brewers en de Cardinals het opnieuw tegen elkaar op in Miller Park, Milwaukee, Wisconsin. Dan zijn het Shaun Marcum en Edwin Jackson die de bal krijgen in Game 2.

Foto: 2cnb.blogspot.com

1 Reactie
  1. Jules Zane 9 jaar ago

    BEAST MODE!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen