Brandon Lloyd ziet reünie met McDaniels wel zitten

Door

 

Brandon Lloyd, de wide receiver die in 2010 met 1.448 yards de league aanvoerde, liet in een interview met ProFootballTalk weten een reünie met offensive coordinator Josh McDaniels wel te zien zitten. Lloyd beleefde onder McDaniels het beste seizoen uit zijn carrière, en werd afgelopen seizoen opnieuw met de jonge offensive coordinator herenigd nadat de Denver Broncos Lloyd naar de St. Louis Rams stuurden in ruil voor een draft pick in de vijfde ronde. McDaniels verliet de Rams in januari voor een terugkeer naar de New England Patriots, en ook Lloyd ziet een verhuizing naar de oostkust wel zitten.

“Ik zou een kans om opnieuw met Josh te werken zeker overwegen,” vertelde Lloyd aan Mike Florio. “Ik heb daar nooit een geheim van gemaakt. Ik ben erg succesvol geweest in Josh z’n aanval, en ik ben een grote bewonderaar van Tom Brady. Een kans om in New England te spelen klinkt dan ook zeker interessant.”

Waar de Rams zeker zullen proberen om Lloyd te overtuigen langer in St. Louis te blijven lijkt het uitgesloten dat ze hem het grote contract zullen bieden waar Lloyd naar op zoek is, en ook van de franchise tag lijkt geen sprake. Mochten de Rams deze toch op Lloyd plaatsen, dan heeft hij daar geen enkel probleem mee: “Een salarisverhoging is altijd welkom,” zei de 30-jarige receiver.

Ondertussen zijn de New England Patriots druk in gesprek met Wes Welker over een contract verlenging, al zijn die volgens bronnen in Boston nog weinig succesvol geweest. De franchise tag blijft daarom zeker een mogelijkheid voor Welker, maar ook met Welker onder contract kunnen de Patriots nog een goede wide receiver gebruiken.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen