‘Bills, Redskins of Texans in Hard Knocks’

Door

Washington Redskins v Denver Broncos

Het is het leukste gokspelletje in de stilte tussen de NFL Draft en de trainingskampen: welk NFL-team verschijnt er in de bekroonde tv-serie Hard Knocks van HBO. Volgens geruchten mogen de camera’s dit seizoen filmen in Buffalo, Washington of Houston.

Opwarmertje
Meerdere bronnen melden dat er nog drie finalisten in de race zijn, namelijk de Bills, Redskins en Texans. Volgens de NFL-regels komen er in totaal negen teams – al dan niet verplicht – in aanmerking voor het ideale opwarmertje voor game season: Redskins, Texans, Browns, Buccaneers, Giants, Jaguars, Rams, Titans en Vikings.

De Bills, met nieuwbakken hoofdcoach Rex Ryan, hebben zichzelf vrijwillig aangemeld om in de vijfdelige tv-show te verschijnen. De Cleveland Browns hebben tijdens een NFL-meeting in maart het verzoek ingediend om van de verplichte lijst geschrapt te worden. Het team geeft als argument dat ze ‘het herstelproces van Johnny Manziel’ niet willen verstoren.

Boldewijn
Traditiegetrouw wordt halverwege juni bekend gemaakt welk team de hoofdrol gaat vertolken in Hard Knocks. Vorig seizoen draaiden de HBO-camera’s overuren in Atlanta, bij de Falcons. Toen kregen we ook een goed beeld van Nederlander Geraldo Boldewijn, die momenteel een roster spot in de NFL probeert te veroveren.

 

De NFL stelde twee jaar geleden de regels op voor Hard Knocks. Franchises die in de afgelopen tien jaar al in de tv-serie verschenen, die een nieuwe hoofdcoach aanstelden of die de play-offs haalden in de laatste twee seizoenen, zijn uitgesloten van verplichte deelname. Mocht geen enkel overgebleven verplicht team zich vrijwillig aanmelden, dan wijst de NFL een team aan dat verplicht moet meewerken. 

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Harelbeke BV 6 jaar ago

    Bills!!! crazy Rex Ryan allday! Heel tof.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen