Big Ben leidt Steelers naar comeback winst op Giants

Door

 


Pittsburgh Steelers @ New York Giants 24-20
Ben Roethlisberger heeft Eli Manning een koekje van eigen deeg gegeven. Onder leiding van Big Ben kwamen de Steelers in het vierde kwart terug van tien punten achterstand en zetten ze veertien punten op het bord. De twee touchdowns kwamen na een 51-yard reception van Mike Wallace en een 1-yard rush van Isaac Redman.

Aan de andere kant van de bal was Eli niet zo succesvol. Hij gooide slechts voor 125 yards met een interception en geen touchdown.

Tampa Bay Buccaneers @ Oakland Raiders 42-32
De Buccaneers pakten knap een overwinning in Oakland. De grote man bij de Bucs was Doug Martin. De rookie running back rende voor 251 yards en had vier touchdowns. De Raiders kwamen aan het eind van de wedstrijd nog dichtbij, maar quarterback Carson Palmer gooide de bal twee keer in de handen van een verdediger van de Bucs, waardoor een comeback de kop in werd gedrukt.

Palmer had met 414 yards, vier touchdowns en drie interceptions een gemengde avond. Josh Freeman had 247 yards met twee touchdowns, maar kon de hele avond leunen op Martin. Raiders running back Darren McFadden viel geblesseerd uit.

Minnesota Vikings @ Seattle Seahawks 20-30
De Seahawks hebben ook hun vierde thuiswedstrijd dit seizoen gewonnen. Russell Wilson had 173 yards en drie touchdowns, waaronder twee op Golden Tate. Christian Ponder had slechts 63 yards en een touchdown, maar dat werd gecompenseerd door 172 rushing yards van Adrian Peterson, die ook nog twee touchdowns scoorde. Beide teams zijn nu 5-4 dit seizoen.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen