Benson: ‘Als Palmer weg wil, dan mag hij gaan’

Door

Cincinnati Bengals head coach Marvin Lewis zei dat Carson Palmer zijn startende quarterback is als hij wenst terug te keren. Running back Cedric Benson zei dat Palmer terugbrengen enkel maar voor problemen zal zorgen. Palmer heeft openlijk laten weten dat hij weg wil uit Cincinnati of anders stopt met spelen.

,,Als Carson terugkeert zal hij de startende quarterback zijn en zullen we Andy Dalton opleiden naar te toekomst toe,” zei Lewis. De Bengals hebben quarterback Andy Dalton gedraft uit TCU in de tweede ronde van de draft dit jaar.

Benson, de starter op running back, zei op Sirius NFL Radio dat het best is voor het team om hem niet terug te brengen. ,,Ik hou enorm van Carson Palmer. Hij heeft me gesteund en veel geleerd, maar ik denk als een speler zo laat blijken dat hij wegwil, het beter is om hem niet meer terug te halen.”

De Bengals wonnen in 2009 de AFC North met veel running. In 2010 werd er door de toevoeging van Terrell Owens vooral veel gepasst, maar ze werden laatste in de divisie. Owens is nu een free agent en er wordt niet verwacht dat hij een terugkeer maakt.

Die andere wide receiver, Chad Ochocinco, is verwikkeld in een woordenoorlog met coach Lewis. Benson zegt dat het ook beter zal zijn als nummer 85 niet terugkeert naar Cincy.

,,Ik weet dat de Cincinnati Bengals Ocho graag hebben, maar voor het succes van dit team is het beter dat er verandering komt,” besloot Benson.

Foto: live.drjays.com

 

Ook leuk om te lezen