Bengals willen dat Palmer blijft

Door

Mike Brown, eigenaar van de Cincinnati Bengals, reageerde dinsdag op het bericht dat hij na de lockout quarterback Carson Palmer zou willen verkopen.

,,We zijn zeker niet van plan Carson te laten gaan,” aldus Brown. ,,Hij is heel belangrijk voor het team. Het is een hele goede speler en we willen graag dat hij terugkeert bij ons. Als hij er voor kiest dat niet te doen, zal hij stoppen met spelen. En dan zullen wij verder gaan met Andy Dalton, een jonge speler die een goede opvolger zou zijn.”

Brown zegt dat in een ideale situatie hij de beschikking heeft over beide spelers. ,,Dat zou het meest gunstig zijn, maar als Carson stopt, gaan we verder met Andy,” liet de Bengals-eigenaar tijdens een NFL Network meeting voor eigenaars.

In januari verkondigde Brown al eerder dat de Bengals geen plannen hadden om Palmer te laten gaan. Dinsdag maakte hij duidelijk dat hij bij zijn standpunt blijft.

Ondanks dat coach Marvin Lewis heeft aangegeven dat Palmer dit seizoen zal starten, heeft Palmer zelf aan zijn team verklaard dat hij verkocht wil worden.
De quarterback heeft zijn huis in Cincinnati verkocht en schijnt gezegd te hebben ‘nooit meer een stap te willen zetten in het Paul Brown Stadium’.

Sinds Palmer heeft aangegeven te willen vertrekken heeft hij niet meer met de media gesproken.De quarterback leidde de Bengals naar de playoffs in 2005 en 2009, hun enige twee keren in de laatste 20 jaar.

Ook leuk om te lezen